پیش شرط های ازدواج با زنان آیه ۱۰ سوره ممتحنه
۱. امتحان آنان ۲. پس دادن خرج آنها
پس احتمالا وقتی خداوند در آیه ۲۸ سوره نساء می فرمایند که الله می خواهد بر شما سبک کند منظور این است که با اینکه این شرایط بصورت کامل بجا نیامده است ولی اگر کسی در مشقت هست می تواند ، با استثنایی به نام ملک یمین با این زنان ازدواج کند …. ولی در ادامه خداوند می گوید اگر صبر کنید برای شما بهتر است - سوالی که باید بپرسیم این است که آیا قرار است این زنان تا همیشه در این وضعیت بمانند ؟ اگر چنین باشد دیگر صبر کردن چه معنایی دارد و خداوند در آیه 33 سوره نور اشاره می کند که عده ای اراده به تحصن خواهند داشت و اگر تحصن شامل حال آنان شود در این صورت نکاح (ازدواج) در زمره همسران قرار خواهد گرفت و نه ملک یمین
باید تایید کنم که ایمان از شروط ازدواج (نکاح) با این زنان است همانند ازواج رسمی و محصنات بودن - کلمه نکاح به معنی ازدواج می باشد ، مراجعه کنید به آیه ۴۹ سوره احزاب که نکاح(ازدواج) انجام گرفته بدون تماس فیزیکی، قرآن بسیار دقیق و سنجیده است در انتخاب و استفاده از کلمات.
من همچنان به دنبال معنی دقیق کلمه تحصن در آیه 33 سوره نور هستم که چگونه تحصن شامل این زنان می شد چراکه خداوند می فرماید "ان اردن تحصنا" ... و جواب فقط با مطالعه و تفکر در قرآن بدست می آید و لاغیر - باید اضافه کنم که منظور از کتاب در آیه 33 سوره نور بازخرید برده از کسی نیست - "الکتاب" در آیه 49 کهف ، در روز قیامت همه اعمال مارا ثبت کرده است لذا الکتاب چیزی است که تراکنش های شمارا ثبت می کند و الله در آیه 282 سوره بقره برای نوشتن قرض می فرماید " فَلْيَكْتُبْ" یعنی بدهی را بنویسید پس منظور در اینجا هم همین می باشد
"...وَالَّذِينَ يَبْتَغُونَ الْكِتَابَ مِمَّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ فَكَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِيهِمْ خَيْرًا ۖ وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِي آتَاكُمْ ۚ وَلَا تُكْرِهُوا فَتَيَاتِكُمْ عَلَى الْبِغَاءِ إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۚ وَمَن يُكْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِكْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِيمٌ" نور 33
کسانی که خواهان الکتاب هستند (برای مثال می خواهند پولی از شما قرض بگیرند) فکاتبوهم (یعنی به آنها قرض بدهید) یا هر مسئله دیگری که لازم است بین دو طرف ثبت شود و خداوند می گوید از مالی هم که خدا به شما داده به آنها بدهید این تحلیل با آیه 71 سوره نحل همسو است که خداوند می گوید چرا از رزقی که خدا داده به آنها نمی دهید - قسمت بعدی آیه می گوید:
وَلَا تُكْرِهُوا فَتَيَاتِكُمْ عَلَى الْبِغَاءِ إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا
احتمالا بعضی از خانواده های مسلمان راضی به دادن خرج بیشتر این زنان نبوده اند و خواسته اند آنهارا هرچه سریعتر شوهر دهند و خداوند می گوید بخاطر مال دنیا آنهارا مجبور به بغا نکنید ( رفتار های غیر اخلاقی با مردان و سایر موارد) تا سریعتر شوهر پیدا کنند - این زنان چون تحت سرپرستی بیگانگان بوده اند تحصن یا همان حصار را نداشته اند و دسترسی به آنها راحت تر بوده است - دیگر موارد را هم عرض کردم قبلا که بعضی از آنها احتمالا در ایمان خویش صادق نبوده اند و همچنین مسئله ازدواج های سابق آنها در آیه 60 سوره ممتحنه
چون این مسئله گره خورده است به برده داری باید تایید کنم که قرآن حتی اجازه گرفتن یک گوسفند از دیگری را هم به کسی نمی دهد چه ماند به اینکه اشخاص را برده خویش کنیم(ص 23) - وقتی فرعون به دنبال بنی اسرائیل می رود تا آنهارا برده خویش کند خداوند از کلمه "بغی" برای کارش استفاده می کند و ما می دانیم که بغی ناحق حرام است
"...فَأَتْبَعَهُمْ فِرْعَوْنُ وَجُنُودُهُ بَغْيًا وَعَدْوًا ۖ"
لذا برای فهم برده داری باید بیشتر روی کلمات بغی و مستضعفین تمرکز کنیم که به احتمال بالا برده داری در این دو دسته قرار خواهند گرفت
کلمه رقبه از ریشه ر ق ب به معنی رقب کننده ای است یعنی "کسی که حواس جمع است و تحت نظر می گیرد" لذا تحریر رقبه یعنی شخص را از آنچه که باعث رقب کردنش کرده رها کنیم اصلا این کلمه ربطی به گردن و یا عنق ندارد ... این کلمه از ریشه رقیب و یترقب می باشد
در قرآن عباد کسی بودن از روی اختیار است بغیر از آیه 22 سوره شعرا که موسی به فرعون می گوید "عبدت بنی اسرائیل" یعنی آنهارا به زور به عبودیت خویش در آورده ای و احتملا "عبدا مملوکا" در آیه 75 سوره نحل - توجه کنید به آیه زیر
"مَا كَانَ لِبَشَرٍ أَنْ يُؤْتِيَهُ اللَّهُ الْكِتَابَ وَالْحُكْمَ وَالنُّبُوَّةَ ثُمَّ يَقُولَ لِلنَّاسِ كُونُوا عِبَادًا لِي مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَٰكِنْ كُونُوا رَبَّانِيِّينَ بِمَا كُنْتُمْ تُعَلِّمُونَ الْكِتَابَ وَبِمَا كُنْتُمْ تَدْرُسُونَ"
کونوا عبادا لی یعنی عباد من بشوید اینجا این اشخاص اختیار کامل دارند که عباد کسی بشوند و زورگویی وجود ندارد
ما سالها طول می کشد تا از "لهو الحدیث" کتب های روایت خلاص شویم و با مطالعه دقیق قرآن به حقیقت برسیم - امیدوارم اگر کسی خطایی در نوشته های من پیدا کرد آنرا اصلاح کند در آینده الله را شاهد می گیرم که من فقط به دنبال اصلاح هستم و امیدوارم که اگر خطایی نادانسته کرده باشم اصلاح شوم ... تدبر در قرآن همین است که شما آنقدر مطالعه کنید تا شروع به فهم آن کنید نه اینکه قرآن را با صوت بخوانیم "والذين إذا ذكروا بآيات ربهم لم يخروا عليها صما وعميانا"
"والسلام علی من اتبع الھدی" طه 47
سلام فقط برکسانی است که پیرو کتاب خداوند هستند نه قصه های هزار و یک شب شیعه و سنی
ویرایش بوسیله کاربر 1403/09/18 03:52:45 ب.ظ
| دلیل ویرایش: افزودن تحصن - ادمین محترم من معذرت می خواهم انشالله این دیگر آخرین ویرایش من است