رتبه: Advanced Member
گروه ها: member, Administrators تاریخ عضویت: 1390/02/31 ارسالها: 1,034 47 تشکر دریافتی در 28 ارسال
|
اينكه خدا فرمود و ارض الله واسعه ناظر به مسئله هجرت است و امثال هجرت آنها كه در مكه ماندند و گفتند ما از اينجا بيرون برويم به كجا مراجعه كنيم كه آيه آمد و ارض الله واسعة و نگوييد ما اگر بخواهيم از مكه به مدينه برويم لوازم زندگي ما در مكه هست اينها اموال ما را مصادره ميكنند نه اجازه ميدهند ما بفروشيم نه اجازه ميدهند به همراه ببريم ما بايد دست خالي از مكه به مدينه بياييم چه كسي ما را تأمين ميكند آيه آمد شما به فكر تأمينتان نباشيد اين پرندههاي زمستاني و تابستاني هر پرندهاي كه جايش را عوض ميكند خدا #روزي او را تأمين ميكند و كأين من دابة لا تحمل رزقها الله يرزقها تمام اين گنجشكها و پرندههايي كه اهل پسانداز نيستند اينها را كه چه كسي تأمين ميكند؟ هم موشها كه اهل پساندازند آنها را خدا تأمين ميكند هم كبوترها و گنجشكها كه اهل ذخيره و پسانداز نيستند آنها را هم خدا تأمين ميكند اينطور نيست كه موش را خدا تأمين بكند بلبل را خدا تأمين نكند اينطور كه نيست فرمود و كأين من دابة كه لا تحمل رزقها آن مورها آن موشها اين مورها تمام تلاش تابستانيشان تهيه ذخيره زمستاني است نه اينها از پرخوري مردند نه اين گنجشكها و كبوترها كه اهل ذخيره نيستند از گرسنگي مردند فرمود آن موري كه اهل ذخيره است خدا رازق است آن موشي كه اهل ذخيره است خدا رازق است و آن پرندهاي كه اهل ذخيره نيست لا تحمل رزقها خدا رازق است اينطور نيست كه شما اگر با دست خالي از مكه به مدينه برويد تأمين نشويد كه يك قدري سختي است صبر ميخواهد اين آيه قافله مهاجرين را حركت داد و كأيّن من دابة كه لا تحمل رزقها الله يرزقها
تفسیر تسنیم سوره رعد
کلمات کلیدی: رزق روزی خدا پرستش
|
سیدکاظم فرهنگ |
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.