رتبه: Advanced Member
گروه ها: Moderator, Administrators, member تاریخ عضویت: 1390/03/24 ارسالها: 2,201
تشکرها: 4 بار 29 تشکر دریافتی در 29 ارسال
|
نظرات قرآن آموزان دورههاي روش مطالعه و فهم بهتر قرآن دوره نوزدهم، زمستان 1403
با اینکه حدود چهل سال است که من با قران و تفسیر آشنا و کار کردم ولی الان در همین ابتدا احساس بهتری و انگیزه تازه تری برای فهم هماهنگ قرآن پیدا کردم خیلی ممنون از شما سرکار خانم صدری
سلام و عرض ادب آقای فرهنگ،من همیشه تلاوت که میکردم با توجه به معنا فرازها رو درک میکردم و اگر معنای کلمه ای رو نمیدونستم، به تفسیر مراجعه میکردم،اما به این شکل با یادداشت برداری و دسته بندی عالی ترین حس رو دارم ، در سوره های بلند ربط دادن موضوعات به هم فوقالعاده جذابه، درضمن با این روش گویا کلام را از صاحب وحی می شنوم . بی نهایت از شما سپاسگزارم و دعای خیرم بدرقه راهتان. سرکار خانم درون
مطمئنا حس بسیار خوبیه والبته تاسف ازاینکه این همه سال چرا فقط روخوانی ونهایتا ترجمه لفظی کلمات؟! سرکار خانم بابابیک
باسلام واحترام احساس من از استفاده از این روش: نتیجه گیری از کل سوره وپیامی که خدا میخواست با فرستادن این سوره به من بدهد سرکار خانم محدث
سلام مجدد من هر وقت که قرآن را با معانی اش میخواندم سوالاتی در ذهن من بوجود می آمد و آن اینکه ارتباط این ایات با هم چیست چرا قرآن آنقدر پراکنده سخن گفته و آیا اصلا ارتباطی بین ایات است اصلا هدف این سوره چی بوده و ... من هیچ یک از این سوالات ذهن خود را نمی توانستم پاسخ دهم اما حالا فقد بعد سه جلسه توانستم پاسخ اکثر آن سوالات ذهن خودم را پیدا کنم . و نکته دیگر اینکه لذت و شیرینی که این روش در فهم آیات و ارتباط آن ها به آدم میده خیلی زیباست. جناب اقای علیزاده
سلام وقتتون بخیر تاحالا نشده بود یک سوره رو چندبار بخونم و انقدر تمرکز کنم روی معانی. حس خوبی بود به این نتیجه هم رسیدم که ترجمه دقیق آیات خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکردم در فرازبندی و تدبر قرآن مهم و کمک کننده است. سرکار خانم مقیم
|
|
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن می باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن می باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن می باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن می باشید.