logo
پر بازدید ترین عناوین تالار از ابتدا: مطالب زیبا با آیات (تعداد مشاهده:181991)    ایه 59 سوره احزاب(حجاب):زنان مسلمان،جلباب(روپوش) رابه بدن خود نزدیک کنند تا مورد اذیت قرار نگیرند (تعداد مشاهده:146444)    آیا زنان کفار که به اسارت مسلمانان در می آیند بر مسلمانان حلال میشوند و زناشویی با آنها اشکال ندارد (تعداد مشاهده:137603)    اوقات نماز های یومیه در قران (تعداد مشاهده:98752)      پر بازدید ترین عناوین سه ماه گذشته: چشم و گوش و دل مسئول نيستند ما مسئول انها هستيم    ارتباط عقل و نقل: عقل ميداند كه اشتباه ميكند. اما در نقل دو برابراشتباه وجود دارد.    روند انحراف حاکمان دینی    قرآن و عترت معصوم است، نه مفسّر.اين قرآن وحي است، نه آن معنايي كه مفسّر مي‌فهمد       آخرین رویداد تالار: فروش كتاب "باورها و رفتارهاي قرآني" با 50درصد تخفيف بمناسبت عيد سعيد مبعث      

توجه

Icon
Error

ali Offline
#1 ارسال شده : 1404/02/14 08:37:02 ق.ظ
ali

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Moderator, Administrators, member

تشکرها: 4 بار
29 تشکر دریافتی در 29 ارسال
#استكبار يك وقت است كه اين «الف» و «سين» و «تاء» به معني طلب است كه انسان در طلب بزرگي است اين چيز خوبي است يك وقت است نه بزرگ نيست ولي ادعاي بزرگي دارد اين استكبار اينجا ديگر به معناي طلب نيست اظهار كبريايي و بزرگي است اين مذموم است اين يك

تكبّر، استكبار بد است در بدي استكبار حرفي نيست
منتها بدترين استكبار آن است كه انسان در برابر خداي سبحان مستكبر باشد بگويد من از او برترم چون بازگشت حرف شيطان تنها اين نبود كه من از آدم بهترم، بازگشت حرف شيطان اين است كه من از تو ـ معاذ الله ـ بهتر مي‌فهمم معناي ﴿أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ﴾ اين است كه شما ـ معاذ الله ـ درست تشخيص نمي‌دهيد
اين است كه استحقاق لعنت ازل و ابد پيدا كرده است وگرنه يك گناه كردن، يك استكبار كه من از زيد بهترم بالأخره عذاب هست مثواي جهنم در آن هست اما حالا لعن ازل و ابد را به همراه داشته باشد براي چه ؟
اين بالصراحه در برابر ذات اقدس الهي گفتن اينكه ﴿أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ﴾[28] ـ معاذ الله ـ معنايش اين است كه شما تشخيصتان ـ معاذ الله ـ درست نيست من تشخيصم درست است اين است كه گرفتار لعن ازل و ابد است گاهي ـ معاذ الله ـ انسان به اين صورت در مي‌آيد آن وقت مي‌شود جزء ﴿شَيَاطِينَ الْإِنْسِ﴾[29] يك وقت است انسان معصيت مي‌كند مي‌شود ﴿كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ﴾[30] آن يك طرف است اما جزء ﴿شَيَاطِينَ الْإِنْسِ﴾ مي‌شود آن يك خطر ديگري است.

استكبار اين خود برتر ديدن، بزرگ‌تر ديدن مخصوصاً در برابر دين آثار سوء فراواني دارد كه ذات اقدس الهي در قرآن كريم بخش وسيعي از آثار سوء استكبار را ذكر كرده يكي دربارهٴ خود انبياي الهي(عليهم الصلاة و عليهم السلام) است، يكي دربارهٴ صحف آسماني و كتابهاي آنهاست، يكي هم دربارهٴ مؤمناني است كه به انبيا ايمان آوردند.

ايت اله جوادي املي تفسير سوره نحل
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

قدرت گرفته از YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.079 ثانیه ایجاد شد.